Vacancies

Fugro- Afstuderen in meerlaagsheid & geohydrologie bij piping

Bij Fugro Waterbouw ontwerpen we zo veilig mogelijk; hier hebben we jou bij nodig!

Fugro Waterbouw is een jong en dynamisch team van veel mensen, wij werken nauw samen met partijen uit de waterbouwsector, wij ontwerpen en beoordelen, bouwen nabij, versterken dijken en leggen waterkeringen aan. Met slimme innovaties doen wij dit zo efficiënt mogelijk. 

De groei van kanaaltjes onder een dijk (piping) is één van de problemen waar dijken op versterkt worden. Bij het ontwerpen op piping wordt de bodem nu vaak sterk vereenvoudigd, waardoor versterkingen soms zwaarder uitvallen dan nodig: dit is duur en vervelend voor mensen die langs de dijk wonen.

Onze innovatieve Aquisense sondering maakt sinds kort dijkontwerpen met bodemlaagjes tot 2 cm dikte mogelijk. Dit kan veel geld en overlast besparen. Echter, wat als bijvoorbeeld bepaalde lagen van 10 cm dik maar over 30 m voorkomen? Kun je die lagen dan meenemen in het ontwerp? En zo nee, welke dikte is dan wel verantwoordelijk. En hoeveel metingen moet je doen voor een betrouwbare dijkverbetering? Ga jij het voortouw nemen in een betrouwbaar ontwerp van dijkversterkingen> 

Maatwerk op het onderwerp wat jij interessant vindt, is uiteraard altijd mogelijk! 

Op zoek naar een uitdagend en technisch afstudeerproject? Neem contact op met Ben Rijneveld: b.rijneveld@fugro.com

Fugro biedt uitgebreide mogelijkheden in deskundige teams en uitdagende projecten.

fugro.com/careers

Comments

Log in to read and post comments

Our main sponsors