Vacancies

BT Geoconsult BV

BT Geoconsult BV

Vacature Junior Geotechnisch ingenieur

 

Wie zijn wij

BT Geoconsult is een middelgroot ingenieursbureau met vestigingen in Den Haag en Leusden. Met een team van ongeveer 40 enthousiaste mensen werken wij aan hoogstaand technisch advies op het gebied van geotechniek, constructies en geohydrologie. Onze opdrachtgevers zijn grote aannemers, gemeentes, (semi) overheidsinstellingen en nutsbedrijven. Voor hen ontwerpen, rekenen en modelleren wij aan technisch uitdagende projecten. Wij bieden oplossingen die technisch geavanceerd en praktisch uitvoerbaar zijn. Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij doorlopend op zoek naar geotechnisch engineers die ons team komen versterken.

 

Welke plek is ons team is er beschikbaar

In een team van ervaren ingenieurs werk je dagelijks aan adviezen voor onze opdrachtgevers in de sectoren Waterbouw, Infrastructuur en Leidingen. Dit is bijvoorbeeld de vervanging van een binnenstedelijke kademuur in een historisch stadscentrum, de verbreding van een snelweg of de aanleg van ondergrondse leidingen voor warmwater of waterstof transport. Binnen dit projectteam ben jij als project engineer verantwoordelijk voor het grootste deel van de berekeningen. Dit doe je onder begeleiding van onze ervaren ingenieurs die je helpen om de kwaliteit te leveren waar we als organisatie voor staan. Zo leer je om de opgedane kennis van je studie in de praktijk toe te passen. Samen bepalen we je groeipad en verkennen we de mogelijkheid om je te specialiseren in verschillende disciplines.

 

Wie zoeken we

WO opleiding Civiele techniek richting: Geotechniek, Waterbouw of vergelijkbaar.

Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Enthousiast, open om te leren, klaar voor een grote uitdaging.

 

Waar kom je terecht

Wij zijn een informeel, praktisch bureau gericht op de groei van onze medewerkers. We hebben een platte organisatie structuur en oog voor de mens achter onze collega. Dat levert een prettige werksfeer op. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, uitdagend werk en volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, op technische inhoud en persoonlijke competenties. Werkplezier en kwaliteit leveren gaan bij ons hand in hand. Wij zijn aan het groeien, groei je met ons mee?

 

Solliciteren kan via Linkedin of door je CV en korte motivatie te sturen naar werving@BTGeoconsult.nl. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met John Harinck via 0621417282.

Our main sponsors