Vacancies

Fugro - Afstuderen in voorspellen van gedrag van dijkmateriaal

Bij Fugro Waterbouw ontwerpen we zo veilig mogelijk; hier hebben we jou bij nodig!

Fugro Waterbouw is een jong en dynamisch team van veel mensen, wij werken nauw samen met partijen uit de waterbouwsector, wij ontwerpen en beoordelen, bouwen nabij, versterken dijken en leggen waterkeringen aan. Met slimme innovaties doen wij dit zo veilig mogelijk.

Bij dijkversterkingen wordt nieuw dijkmateriaal aangebracht. Eigenschappen zijn afhankelijk van de samenstelling van deze grond en wijze van aanbrengen. Door verbeterde modellen en laboratoriumonderzoeken kan de sterkte van nieuw dijkmateriaal beter voorspeld worden en leiden tot beter functionerende dijken.

Denk bijvoorbeeld aan de dijkversterking Wolferen-Sprok langs de Waal, waarbij met CSI-methodes de opbouw van de eeuwenoude dijk is onderzocht en met REAL 2.0 automatisch profielen van 3D-modellen gegenereerd worden van dijken en ondergrond om het ontwerpproces te versnellen. Maar zijn de vernieuwde modellen en onderzoeken werkelijk beter? Hoe nieuwe laboratoriumtechnieken uit andere vakgebieden te gebruiken om eigenschappen van dijkenklei beter te begrijpen? Hoe erosiegedrag van dijkenklei beter te voorspellen met een neuraal netwerk? Maatwerk op het onderwerp wat jij interessant vindt, is uiteraard altijd mogelijk!

Op zoek naar een leuk en uitdagend afstudeerproject? Neem contact op met Ben Rijneveld: b.rijneveld@fugro.com

Fugro biedt uitgebreide mogelijkheden in deskundige teams en uitdagende projecten.

fugro.com/careers

Comments

Log in to read and post comments

Our main sponsors